Lash Lift & Brow LiftVid en Lash lift böjer vi dina fransar permanent med hjälp av en spole som vi fäster på ögonlocket och sedan rullar upp dina fransar på. Därefter applicerar vi permanentvätska och fixering. Vi avslutar alltid med fransfärg och vårdande Keratinbehandling för bästa resultat. Förr hette det Permanent Ögonfransböjning men numera heter det Lash lift.

Browlift är en behandling där vi lyfter dina bryn genom att rakpermanenta dina strån så de blir mer lättstylade och följsamma. Man ändrar växtriktningen på brynen, så att de ska ligga precis som man vill ha dom. Lättare att forma och lägger sig mera mot hyn istället för att stå ut som dom brukar göra, man formar, färgar och fäster dom där man vill ha dom. Brynen blir större och mer markerade. Bryna blir bredare och fluffigare. Under tiden blir de tjockare, man ökar livscykeln , vilket innebär att de sitter kvar längre, blir tjockare, längre och starkare under tiden.
Browlift ger verkligen ett wow till ditt ansikte. Vi avslutar behandlingen med färg och vårdande Keratinbehandling.

Keratinbehandling
Keratinet verkar som en laminering av din egna frans, keratinet vårdar och stärker fransarna och återskapar fransens struktur, hjälper fransarna att bli tjockare och starkare. Keratinet skyddar fibrerna i fransarna så de blir friska från roten till toppen. Ger ett naturligt skydd samt tillför fukt till fransarna. Ger även näring och bidrar till att fransarna växer fortare.

Skötselråd
Förberedelse innan behandling:
Ha ej smink eller en fet oljebaserad kräm på ögonen.
Du ska inte göra Lash lift om du har eller har haft infektion i ögonen någon gång under de senaste 3 veckorna.
Använd inga starka ögonmakeup remover och undvik extrem värme under de första 48 timmarna efter behandlingen.

Efter behandlingen:
Undvik följande under det första dygnet, 24 timmar efter behandlingen.
Oljeprodukter eller smink runt ögonen, att tvätta ansiktet, duscha, bada inte i simhall, sola solarium, bada bastu, undvik allt som avger fukt (regn, svett, ånga, bastu, vatten) Detta är för att färgen och vätskan verkligen ska få fäste.
Undvik att skrubba huden runt dina ögon, Att gnugga fransarna eller klia på ögonen, Somna inte med smink på ansiktet. Om du har fet hy kan keratin lift och färgen försvinna snabbare, detta är inget som vi stylister kan påverka. Klia inte på ögon och bryn i onödan.

Eftervård
Efter första dygnet bör du tvätta fransarna två gånger om dagen, morgon och kväll med foam wash.Efter första tvätten av ögonbrynen efter utfärd behandling kommer de att lägga sig i sin normala vanliga form, detta är helt normalt och du tar bara en borste och kammar brynen i önskad form och fixera dem med valfri ögonbrynsgele'
För bästa resultat rekommenderar vi att du använder vår styling gel 2 gånger om dagen på rena fransar för att bevara fukten i fransen.
Om du vill stärka håren ytterligare och boosta med fukt rekommenderar vi vår Brow oil varje kväll innan läggdags. Låt oljan ligga på fransarna över natten.

Återbesök:
Fransar har en livscykel på ca 25-28 dagar så var 6-8 vecka har du bytt ut din fransrad om de växer normalt fort, efter 3-4 veckor har mellan 40-50% av din fransrad släppt och nya fransar har växt ut. Minst 8 veckor, men gärna 10-12 veckor innan du gör en ny Lash Lift behandling. men du kan efter 4-5 veckor fylla på färgen och göra en Keratinbehandling.

Bryn, Resultatet håller i ca 8 veckor men efter ca 4-5 veckor kan man fräscha upp ögonbrynen med klassisk färg och form. Du bör ej göra återbesök på Brow lift tidigare än var 8:e vecka.

Fotografier före och efter tas på dina fransar/bryn för att eventuellt kunna lägga ut bilder på sociala medier för marknadsföring.