RegndroppsmassageRegndroppsmassage är en underbar form av medicinsk aromaterapi.
En väldoftande, utrensande och avstressande behandling där terapeutiska eteriska oljor används.

Den är mycket effektiv mot rygg- och nackproblem, kan bl a stärka din hälsa, din hormonbalans, ditt immunförsvar, din sömn och
hjälpa kroppen att läka effekterna av stress. Doften från oljorna påverkar även sinnet och har en avstressande och humörhöjande inverkan.

Behandlingen är från början framtagen för behandling av skolios och andra ryggbesvär.
Men den visade sig även ha god effekt på många andra problem.
Genom att på rätt sätt massera in eteriska oljor som är virusdödande, antibakteriella och antiinflammatoriska kan man
hjälpa kroppen att korrigera förskjutningar i ryggraden.

De eteriska oljorna har också en stärkande effekt på immunförsvaret och påverkar dessutom känslocentrum i hjärnan direkt via doftsinnet.
Därmed är regndroppsmassage också en välgörande behandlingsform för att avhjälpa oro och stress och åstadkomma känslomässig läkning.
Oljorna är ekologiska och varsamt framställda för att bevara läkeväxternas naturligt verksamma beståndsdelar.
Oljorna tränger in i blodet och förs vidare ut i kroppens vävnader och in i cellerna.

Regndroppsmassage bygger på ett samspel mellan användandet av rena eteriska oljor och vitaflex, som är en sorts reflexologi.
Det är både en kraftfull och mjuk behandlingsform på samma gång. Vitaflex är ett komplett system av punkter som frigör läkande energier inom oss.
Vitaflex på punkterna gör att det går en elektrisk vibrerande puls till exakt det område eller det organ som motverkas av den punkten.
Man behandlar inte de drabbade områdena, utan istället de punkter eller områden som är reflexpunkter till det skadade området. På så sätt kan man behandla utan att det skadade området drabbas ytterligare.

Antal sessioner
Hur lång tid mellan varje behandling är individuellt och beror på vilka besvär du har och hur länge man har haft de besvär som behandlas. Men oftast för att få ett riktigt bra resultat så rekommenderas 3 täta behandlingar, gärna inom 10 dagar. Därefter kan man fasa ut behandlingarna, utifrån resultatet.

Hel behandling (rygg och fötter) tar ca 60-75 min.