Shellacbehandling

Detta är behandlingen för dig som vill göra en snabb uppfräschning av naglarna  och få lackade naglar som håller utan att flagna med extraordinär glans. Vi gör en rengöring av fötterna, tar bort ev. lack och iordningställer naglar och nagelband. Härefter gör vi nu shellacbehandlingen som får dina tår att skina. 

Shellac, är ett lack som sitter i flera veckor men oftast ännu längre, förstärker dina egna tånaglar och glansen håller upp till 5 veckor. Shellac är ett speciellt lack, där du sitter under en lampa som härdar lacket. Detta gör att lacket sitter kvar på nageln tills det växer ut. Beroende på hur snabbt nageln växer behöver man göra om det, men omkring 3-5 veckor. Du kan köpa med ett lack i samma färg som du kan ha hemma och bättra på utväxten med, så klarar du dig 6-8 veckor innan det är dags för återbesök.

Vill du kan du enkelt ta bort Shellacet själv, fråga oss så berättar vi mer. Du kan även boka tid för borttagning på salongen. Om du inte vill fortsätta att ha lackade tånaglar.

Detta är en behandling för friska fötter, vi behandlar inte fotvårtor eller andra problem, då ska du istället vända dig till en medicinsk fotterapeut.