SPA Pedikyr med Vinylux
( EJ Medicinsk Fotvård )

En ljuvlig SPA pedikyr för trötta men friska fötter.
En härligt avstressande behandling.

Uppmjukande fotbad, pedikyr, peeling och massage av underben och fötter, samt lackning med Vinylux. I denna behandling ingår lacket att ta med hem.

Detta är behandlingen för dig som vill att lacket ska sitta, byt lacket när du vill inte för att du behöver. Vi börjar med uppmjukande fotbad , tar bort ev. lack, peeling av underben och fötter, filar förhårdnader på hälar och fotsulor och iordningställer naglar och nagelband. Härefter gör vi en härlig massage på underben och fötter, en mjukgörande fotkräm smörjs in samt avslutar behandlingen med Vinylux.

Vinylux är ett 7 dagars - lack och ett mellanting mellan ett vanligt lack och Shellac. Med hjälp av det patenterade överlacket Top Coat härdar Vinylux i naturlig ljusexponering. Det behöver endast 8,5 minuters torktid i jämförelse med vanliga lack som har en torktid på 30-40 min. 

Du får med lacket hem som du kan ha och bättra på utväxten med. ca. 6-8 veckor är dags för återbesök.

Om du inte vill fortsätta att ha lackade tånaglar.
Vill du kan du enkelt ta bort Vinylux själv, fråga oss så berättar vi mer. Du kan även boka tid för borttagning på salongen. 

Smörj dina fötter minst en gång per dag och var noga med att använda bomullsstrumpor och skor som inte klämmer.

Detta är en behandling för friska fötter, vi behandlar inte fotvårtor eller andra problem, då ska du istället vända dig till en medicinsk fotterapeut.