SPA Pedikyr med Shellac
( EJ Medicinsk Fotvård )

En ljuvlig SPA pedikyr för trötta men friska fötter.
En härligt avstressande behandling.

Uppmjukande fotbad, pedikyr, peeling och massage av underben och fötter, samt lackning med Shellac. I denna behandling ingår det också ett lack att ta med hem i samma färg.

Detta är behandlingen för dig som vill att lacket ska sitta utan att flagna och med en extraordinär glans. Vi börjar med uppmjukande fotbad , tar bort ev. lack, peeling av underben och fötter, filar förhårdnader på hälar och fotsulor och iordningställer naglar och nagelband. Härefter gör vi en härlig massage på underben och fötter samt avslutar med en shellacbehandling som får dina tår att skina och en mjukgörande fotkräm.

Shellac, är ett lack som sitter i flera veckor men oftast ännu längre, förstärker dina egna tånaglar och glansen håller upp till 5 veckor. Shellac är ett speciellt lack, där du sitter under en lampa som härdar lacket. Detta gör att lacket sitter kvar på nageln tills det växer ut. Beroende på hur snabbt nageln växer behöver man göra om det, men omkring 3-5 veckor. Du får med ett lack i samma färg som du kan ha hemma och bättra på utväxten med, så klarar du dig 6-8 veckor innan det är dags för återbesök.

Vill du kan du enkelt ta bort Shellacet själv, fråga oss så berättar vi mer. Du kan även boka tid för borttagning på salongen. Om du inte vill fortsätta att ha lackade tånaglar.

Smörj dina fötter minst en gång per dag och var noga med att använda bomullsstrumpor och skor som inte klämmer.

Detta är en behandling för friska fötter, vi behandlar inte fotvårtor eller andra problem, då ska du istället vända dig till en medicinsk fotterapeut.